Loader

Adakah anda berminat untuk mengambil pemandu pelancong peribadi semasa anda di Kuching? Nikmati perjalanan anda di Kuching dengan perkhidmatan tunjuk arah oleh Pemandu Pelancong.

tour guide kuching

Pemandu Pelancong Kuching

Kami mempunyai pemandu pelancong yang telah menerima latihan khas untuk memastikan mereka memenuhi piawaian yang tinggi. Pemandu pelancong kami adalah pakar tempatan dengan pengetahuan terperinci mengenai daya tarikan, sejarah dan budaya Kuching. Mereka tahu tempat terbaik untuk dilawat di Kuching, boleh memberi nasihat tentang restoran yang menyajikan makanan tempatan yang lazat, tempat terbaik untuk membeli-belah, atau tempat berhibur yang menarik di bandar. Walaupun mempunyai ciri-ciri peribadi yang berbeza, mereka amat suka pekerjaan mereka dan akan mencuba yang terbaik untuk memberikan pengalaman yang hebat buat anda.

Kami menawarkan perkhidmatan pemandu pelancong dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu. Tidak kira sama ada anda pergi bersendirian, atau berkumpulan, mengupah pemandu pelancong di Kuching adalah pilihan yang tepat buat anda.

Caj: 8:00am – 5:00pm = RM80 | 8:00am – 9:00pm = RM100